Nærøysund blir en stor matkommune. Både som Namdalens største landbrukskommune, Trøndelags største fiskerikommune og landets største havbrukskommune. Sammen med lokale oppdrettere så setter kommunen nå fokus på sunn mat fra havet, det gjør de under mottoet Sopin på sjømat.

 

 

Nærøysundfestivalen går videre. Denne helgen er det flere gode muligheter til å komme seg ut til områder av Nærøysund du kanskje ikke har vært på tidligere.

Denne uken starter arbeidet for fullt med å etablere et felles brannvesen for Nærøysund. Ved det som inntil videre er Vikna brannvesen er styrken blitt styrket den siste tiden, og for første gang er det med kvinnelige brannmannskaper i brannvesenet her.

Ny idrettshall i Rørvik – åpent møte for gjennomgang av planer for det nye idrettsanlegget

4.September, 16.30 – 17.45 på Samfunnshuset i Rørvik, kantina i 1. etg.

 

Rundt 35 arrangement fordelt på halvannen måned er med på Nærøysundfestivalen 2019. Festivalen er en god mulighet for innbyggere i nye Nærøysund å bli bedre kjent med hele sin nye kommune.

 

Nå ved skolestart så har 650 elever og lærere ved Rørvik skole fått utlevert en iPad. Dermed har alle elever og lærere i Nærøysund fått eget læringsbrett.

Fredag fikk eldre- og folkehelseminister Sylvi Listhaug en innføring i eldreomsorgen i Nærøysund kommune. Ministeren besøkte flere av eldreinstitusjonene både på Rørvik og Kolvereid.

Den 9. september er det klart for tidenes første kommunevalg i Nærøysund kommune, samt at det for første gang skal være fylkestingsvalg for et samlet Trøndelag. Her får du en liten innføring i regler og rettigheter i forbindelse med årets lokalvalg.

Nå er forhåndsstemmingen i gang. Husk å ta med legitimasjon dersom du skal stemme på forhånd. Du kan stemme på begge kommunehusene, samt at det blir mulig å stemme på institusjonene og de videregående skolene i kommunen på datoer du finner under. 

 

I løpet av september så skal det markeres at sammenslåingen som skal gi Nærøysund kommune nærmer seg. Dette skjer med Nærøysundfestivalen. Festivalen tyvstarter derimot allerede 21. august med en bli kjent-tur til Gravvik. Det er Ottersøy og omegn pensjonistlag som inviterer med seg eldre fra hele nykommunen på en felles busstur.