Etablerer Nærøysundserien i Quiz

Klikk for stort bilde

 

Det nærmer seg høytid for quiz-arrangement i Nærøysund-kommunene. Det er nå mulig å gjøre seg til Nærøysund-mester i quiz. Flere av quiz-arrangementene i den nye kommunen er med på sommerens Nærøysund-serie i quiz.

 

På workshopen som ble holdt for lag og foreninger i Nærøysund nylig så kom det ønske om en quiz-serie der en kan kåre et lag som er sammenlagtvinner på quizene som er med på serien.

Det er klart at sommeren store quiz-arrangement på Sildvika, Rørvikdagan og Kolvereiddagan blir en del av quiz-serien. Det samme gjelder quiz på Torstad den 13. juli og Varøy Velforenings Olsokquiz den 20. juli. 

Det jobbes med å få til en finalerunde til høsten. Samtidig så åpnes det for at dersom det er andre lag og foreninger i Nærøysund-kommunene som skal ha quiz i løpet av sommeren og tidlighøsten så kan de også bli en del av Nærøysund-serien i quiz. De som ønsker å ha sin quiz som en del av serien kan ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver i Nærøysund kommune Morten Wengstad for å melde seg på. Send en epost til morten.wengstad@naroysund.kommune.no. Dette må gjøres før quizen på Kolvereiddagene.

Det legges opp til et poengsystem der lagene får poeng etter deltakelse og plassering i quizene som inngår i serien. Lagene må ha samme grunnstamme med medlemmer på alle quizene de deltar, men noen endringer godtas. Det laget med flest poeng på slutten av serien får en premie gitt av Nærøysund kommune.

Den første runden i quiz-serien går av stabelen i forbindelse med Sildvikafestivalen i Gravvik i neste uke. Der er det quiz torsdag 4. juli.

Neste runde blir da på Torstad i regi av UL Yggdrasil lørdag den 13. juli, og i Varøya den 20. juli. 

Quizen på Rørvikdagan er onsdag 24. juli, mens Kolvereiddagsquizen er onsdag 7. august.

 

Regler for Nærøysund-serien i quiz
 
1. Laget må ha samme grunnstamme i alle rundene. Det vil si minst tre deltakere må være med på alle rundene.
 
2. Poengene deles ut etter plassering og deltakelse:
1. plass gir 6 poeng
2. plass gir 5 poeng
3. plass gir 4 poeng
4. plass gir 3 poeng
5. plass gir 2 poeng
For øvrig gis 1 poeng for hver deltakelse hvor en ikke kommer blant topp 5.
 
 
3. Arrangørene av hver quiz oversender informasjon om deltakelse og plassering til kommunikasjonsrådgiver Morten Wengstad på epost etter endt quiz. Adresse morten.wengstad@naroysund.kommune.no.
 
4. Arrangører som ønsker å melde seg på som en del av serien må gjøre dette før Kolvereiddagsquizen den 7. august.