Møt oss på Skreifestivalen

Klikk for stort bildeNærøysund kommune vil ha informasjonsstand på Heimbrygga på lørdag. Der vil også finalistene i kommunevåpenkonkurransen avsløres

 

Lørdag skal Nærøysund kommune være representert på Skreifestivalen i Rørvik. Der skal det også avsløres hvilke finalister som har gått videre i kommunevåpenkonkurransen. Vi håper mange stikker innom for å få svar på det de eventuelt lurer på om sammenslåingsarbeidet.

 

 

 

Når Nærøysund kommune deltar på Skreifestivalen på lørdag så er det første gang prosjektledelsen for den nye kommunen stiller på stand for å svare på spørsmål fra innbyggerne og informerer om hva som foregår i sammenslåingsprosessen.

Her kan innbyggerne få vite om hvor langt en har kommet i sammenslåingsarbeidet og hva som er planene framover. Både prosjektleder og påtroppende rådmann Hege Sørlie, strategi- og samfunnssjef Camilla Vågan og kommunikasjonsrådgiver Morten Wengstad vil være til stede på Nærøysund kommunes stand som vil være inne i Heimbrygga på lørdag.

Dette blir også en spesiell dag på andre måter, fordi det skal avsløres hvilke finalister som er plukket ut i kommunevåpenkonkurransen. Det har vært en åpen idékonkurranse der alle har hatt mulighet til å sende inn forslag på hvordan kommunevåpenet til Nærøysund kommune skal se ut. Denne uken hadde arbeidsutvalget som blant annet skal finne nytt kommunevåpen møte for å velge ut finalistene. Det kom inn godt over 330 forslag fra folk i alle aldre. Både folk Nærøysund og fra områder utenfor vår nye kommune bidro med forslag. Nå er disse forslagene redusert til seks.

Det åpnes nå for at en avstemningsrunde hvor alle innbyggerne får komme med sitt innspill til hvilket motiv som skal prege kommunevåpenet i Nærøysund. Avstemningen vil foregå til over påske. Nærmere informasjon om avstemningen kommer etter presentasjonen av finalistene.