Tyvstarter Nærøysundfestivalen med bli-kjent-tur for de eldste

Klikk for stort bildeMålet for Bli kjent turen er Gravvik, men bussen kjører også innom andre steder. Blant annet Eidshaug, som er på bildet.

 

I løpet av september så skal det markeres at sammenslåingen som skal gi Nærøysund kommune nærmer seg. Dette skjer med Nærøysundfestivalen. Festivalen tyvstarter derimot allerede 21. august med en bli kjent-tur til Gravvik. Det er Ottersøy og omegn pensjonistlag som inviterer med seg eldre fra hele nykommunen på en felles busstur.

 

Under Nærøysundfestivalen så er lag og foreninger utfordret til å ha arrangement som gjør at folk fra ulike deler av kommunen blir kjent med hverandre og nye deler av Nærøysund. Ottersøy og omegn pensjonistlag er blant de som har tatt tak i dette. De har invitert medlemmer i andre pensjonistlag i hele Nærøysund på en felles busstur til Gravvik. Målet er å bli bedre kjent med denne delen av kommunen.

Planleggingen av turen var startet før ideen om Nærøysundfestivalen ble lansert, derfor blir den litt tidligere enn de øvrige arrangementene. Den passer derimot så godt inn i konseptet til festivalen at den har fått støtte fra Bli kjent-fondet og blir med som en del av Nærøysundfestivalen.

-Turen vil gå fra Ottersøy, Eidshaug, Måneset og fram til Tennfjord.  Det blir guide som forteller hvor vi til enhver tid befinner oss, forteller Hildur Fallmyr i Ottersøy og omegn pensjonistlag.

Bussen starter fra Ottersøy klokken 13.00 onsdag 21. august.  Dersom det er deltakere med fra Rørvik så går bussen derfra klokka 12.45. Det blir lagt opp til en kaffepause underveis, og det blir grilling på Tennfjord. Det blir også åresalg.

De som vil være med på turen kan melde seg på til Dagfinn tlf:416 01 681 eller Hildur tlf:950 89 236